Karnelerimizi aldık...

Sevgili Öğrenciler,

Eylülde başladığımız eğitim öğretim yılının birinci dönemini geride bıraktık. Çok çalıştınız, çok yoruldunuz iyi bir tatili hak ettiniz. Tatilinizi eğlenerek, keşfederek, oyun oynayarak, hayal ederek ve kitap okuyarak geçirmenizi tavsiye ediyor hepinize iyi tatiller diliyorum.

Değerli Öğretmenlerim,

İlham veren, yol gösteren, öğrencilerine yeni dünyalar açarak ufkunu genişleten, büyük bir sabır ve aşk ile işini yapan kıymetli öğretmenlerime de sağlıklı, huzurlu, tam anlamı ile dinlenebildiğiniz bir tatil diliyorum.

Kıymetli Velilerimiz,

Bir eğitim öğretim yarım dönemini hep birlikte geride bırakıyoruz. Öğrencilerimizi iki haftalığına sizlere emanet ediyoruz. Tüm öğrencilerimizi 6 Şubatta dinlenmiş ve sağlıklı olarak sınıflarına bekliyoruz.

Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 19.01.2024 19:12 - Görüntülenme: 60